Basketboll

KOSOVA(U-16M) ZHVILLOJNË NDESHJEN E DYTË NË EVROPIAN

Basketbollistët e Kosovës U-16 sot do të kenë testin e dytë në Kampionatin Evropian, Divizioni B, që po mbahet në Podgoricë.

Dardanët e rinj do të ndeshen me Poloninë nga ora 18:15.

Ky është takimi i dytë për Kosovën, pas humbjes nga Hungaria.

Pjesë e këtij grupi janë edhe Suedia, Norvegjia dhe Bullgaria.

Synimet e Kosovës janë të fitojnë përvojë dhe të bëjnë paraqitje sa më të mira.

Komentet janë të mbyllura.