Basketboll

EPËRSI FILLESTARE E BASHKIMIT NË LIPJAN

Ka përfunduar çereku i parë i ndeshjes së fundit në xhiro’në e dhjetë në Superligën e Kosovës sonë për stinorin e ri, Lipjanit dhe Bashkimit.

Pas çerekut të parë ekipi i Bashkimit e ka avantazhin fillestar 17-23

Tek Lipjani deri më tani po dallohet, Stuckey me 11 pikë.

Tek Bashkimi deri tani u dallua, Iljazi me 9 pikë.

Komentet janë të mbyllura.