Basketboll

KB PEJA SHKËPUT BASHKËPUNIMIN ME NJËRIN NGA LOJTARËT E HUAJ

Prishtinë(AsistiOnline) – Skuadra e KB Pejës ka liruar nga skuadra, amerikanin Jamichael Morgan.

Drejtuesit e skuadrës pejane, nuk janë bindur me kualitetet e fundorit pejanë dhe kështu kanë vendosur që ta lirojnë nga ekipi lojtarin në fjalë.

Shumë shpejtë, pejanët pritet të zëvendësojnë lojtarin në fjalë me një ardhje të re.

Peja sivjet ju është rikthyer garave pas një viti pauzë dhe po synon të gjithë titujt e mundshëm në basketbollin kosovar.

Komentet janë të mbyllura.