Basketboll

VIDEO LAJM PËR MERAKLI T’BASKETIT: ASISTI 467 KOMPLET

Adhurues dhe Merakli t'Basketit: merrni çipsat, kikirikit dhe pijet freskuese, lidhni rripat dhe kënaquni me fluturimin No.467 basketbollistik në ASIST

Adhurues dhe Merakli t’Basketit

ASISTI këtë javë sjell edhe një episod shumë të pasur me analiza, raporte dhe aksion nga starti i Ligës e cila bashkoi basketbollin mbarëkombëtar shqiptar, Ligës Unike. Përveç raporteve nga ndeshjet,  mysafirë në studio janë edhe përfaqësuesit e skuadrave kosovare që sivjet garojnë në edicionin e dytë të Ligës Unike

Nga Liga Unike shkojmë te Liga Ballkanike dhe natyrisht pjesa qendrore i dedikohet elitës së basketbollit të Kosovës, Artmotion Superligës me komplet aksionin e xhiros 7 duke përfshirë edhe 5shen dhe MVP-in e Javës

Natyrisht ASISTI nuk e harron asnjëherë Superligën e Femrave dhe LIgën e parë të Meshkujve ndërkohë blloku ndërkombëtar fillon me performancat e Shqiptarëve në Botë dhe kënaqësit me lajmet për Edon Maxhunin i cili vazhdon shkëlqimin në kampionatin Holandez dhe FIBA Europe Cup me 14 fitore në po aq ndeshje zyrtare me skuadrën e ti të re, Den Bosch Heroes nga Haga

Natyrisht, sipas zakonit, ASISTI 467 pëmbyllet me Top 10 aksionet e javës në ASIST

Adhurues dhe Merakli t’Basketit

Merrni çipsat, kikirikit dhe pijet freskuese… lidhni rripat dhe kënaquni me fluturimin No.467 basketbollistik në ASIST

Fluturim të këndshëm !

 

 

 

 

 

 

Komentet janë të mbyllura.