Basketboll

VIDEO LAJM: SHPËRTHIMI I BASKETBOLLIT FEMROR GJATË VITIT 2021

ASISTI 477 - FESTIV

Adhurues të basketbollit kudo që jeni: në Kosovë, Evropë apo kudo në botë: Urime Vitin e Ri nga ASISTI !

Ju dëshirojmë shumë shëndet, gëzim e lumturi dhe natyrisht shumë basketboll të bukur dhe kthimin e atmosferëve fantastike basketbollistike në palestra

 ASIST-i 477, i pari në Vitin e  Ri 2021 përveç se do të rikujtoj gjithë atë që ka ndodhur në vitin të cilin e lam pas nesh ka përgatitur edhe dy intervista të veçanta me personalitetet e vitit 2021 në basketbollin femëror dhe të meshkujve

Vitin 2022, po e fillojmë me basketbollin e femrave i cili pati shumë ngjarje interesante dhe historike: sikurse ishte debutimi i Përfaqësueses A të femrave dhe starti i Ligës Unike për Femra.

Më poshtë gjeni video lajmin me përmbledhjen e komplet asaj që ndodhi në basketbollin kosovar të femrave

Kënaquni!

Komentet janë të mbyllura.