Basketboll

HIDHET SHORTI PËR ”JR.NBA KOSOVA”, SHKOLLAT FILLORE NDAHEN NË DIVIZIONE

Ditën e sotme është bërë hedhja e Draft-Shortit për Junior NBA Kosova.

30 Shkolla Fillore të gjeneratës 11-14 vjeç janë ndarë në dy Konferenca, apo gjashtë Divizione. Tetë më të mirat e Konferencës kualifikohen në “Play-off” dhe më pas zhvillohet “Final Four”, ku shpallet skuadra kampione.

Shkolla Fillore janë ndarë në Divizione e Konferenca, varësisht nga regjionet që janë.

Shorti është ky:

Konferenca Lindore

Divizioni Atlantik, shkollat e Prishtinës

Qamil Batalli – Boston Celtics
Iliria – New York Knicks
Naim Frashëri – Brooklyn Nets
Meto Bajraktari – Toronto Raptors
Ismajl Qemajli – Philadelphia 76ers

Divizioni Qendror, shkollat e Prishtinës

Pavarësia – Milwaukee Bucks
Hilmi Rakovica – Detroit Pistons
Xhemajl Mustafa – Chicago Bulls
Dardania – Cleveland Cavaliers
Hasan Prishtina – Indiana Pacers

Divizioni juglindor, Mitrovicë, Vushtrri, Skenderaj

Shmu 2– Atlanta Hawks

Abdullah Shabani– Washington Wizards
Shmu 1– Charlote Hornets
Shaban Jashari– Miami Heat
Eqrem Çabej– Orlando Magic

Konferenca Perëndimore

Divizioni veriperëndimor, Peja, Istogu, Gjakova

8 Marsi – Minnesota Timberwolves
Bajram Curri – Utah Jazz
Fehmi Agani – Oklahoma City Thunder
Yll Morina – Denver Nuggets
Lidhja e Prizrenit – Portland Trail Blazers

Divizioni pacifik, Prizren, Suharekë

Abdyl Frashëri – Phoenix Suns
Destan Bajraktari – Los Angeles Lakers
Isa Boletini – Los Angeles Clippers
Emin Duraku – Golden State Warriors
Motrat Qiriazi – Sacramento Kings

Jugperëndimor, Ferizaj, Gjilan, Kaçanik

Gjon Seraçi – Neë Orleans Pelicans
Thimi Mitko – Houston Rockets
Tefik Canga – Dallas Mavericks
Emin Duraku – San Antonio Spurs
Sadulla Brestovci – Memphis Grizzlies

/FBK/

Komentet janë të mbyllura.