YLLI NË EPËRSI PAS ÇEREKUT TË PARË

0

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar para pak çastesh, çereku i parë i super-ndeshjes, në mes të Yllit dhe Trepçës.

Skuadra vendëse e Yllit është ajo që po e dikton ndeshjen deri më tash dhe ka krijuar epërsi prej .

Rezultati i çerekut të tretë, 23-10.