Basketboll

KERASAN PRISHTINA FITUESE E KUPËS(U-18)

Prishtinë (AsistiOnline) – Kerasan Prishtina është shpallur Fituese e Kupës se Kosovës për edicionin 2018/2019 në kategorinë e juniorëve(U-18).

Kerasan Prishtina e ka mposhtur me shumë vështirësi dhe atë vetëm pas vazhdimeve ekipin e Boreas nga Peja, me rezultat 87:86.

Lojtari më i vlefshëm (MVP) është zgjedhur Donat Rexhepi.

Komentet janë të mbyllura.