Basketboll

PËRFUNDON PJESA E PARË: DOMINIM I RAHOVECIT

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar pjesa e parë e takimit, Lipjani – Rahoveci.

Pas pjesë lojës së parë, ekipi i Bujar Locit po udhëheq me rezultatin, 37-43.

Më të dalluarit tek Rahoveci janë, Arian Qallaku me 15 pikë si dhe Fisnik Juniku me 10 sosh.

Tek Lipjani po dallohen, Michael Mitchell me 13 pikë, si dhe Musab Mala me 10 sosh.

Në çerekun e dytë, Rahoveci pati kontroll më të madh të topit, për çka edhe po avancon.

Komentet janë të mbyllura.