Basketboll

Ç1: TREPÇA PËRPARA

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar çereku i parë i ndeshjes së parë të ”Play Off”-it, Bashkimi – Trepça.

Pas këtij çereku po avancon, skuadra e Trepçës 13-16.

Më të dalluarit pas kësaj periudhe tek Bashkimi janë, Jordan Capps me 7 pikë e Drilon Hajrizi me 3 sosh,

Tek Trepça po dallohen, Aaron Anderson me 8 pikë, si dhe Besnik Azemi me 4 sosh.

Komentet janë të mbyllura.