Basketboll

BASHKIMI DHE KOSOVA U-18, “BARAZOJNË” NË MIQËSORE

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar çaste më parë miqësorja ndërmjet Bashkimit të Prizrenit dhe Kosovës U-18 në konkurencën e femrave.

Në këtë ndeshje me karakter miqësor, ndeshja me marrëveshje të dyja ekipeve përfundoi baraz 83-83.

Në këtë ndeshje, për skuadrën e Bashkimit debutuan edhe dy transferet e fundit, Arbnore Përquku dhe Saranda Daci.

Ndeshja u zhvillua në Prizren dhe kishte për qëllim që të dilnin në pah forcat aktuale të ekipeve.

Komentet janë të mbyllura.