Basketboll

STREETBALL KOSOVA 2019: LAJMËRIM ME SHUMË RËNDËSI PËR ATA QË DUAN TË MARRIN PJESË NË GARA

Edicioni jubilar dhe spektakolar i Streetball Kosova do të startojë nesër nga ora 15:00 në Prishtinë.

Ky edicion do të mbahet me moton: “20 vjet Liri – 20 vjet kënaqësi basketbolli”.

Pak më shumë se 24 orë nga fillimi i edicionit të 20-të jubilar, organizatorët kanë bërë thirrje edhe njëherë që të gjitha ata që duan të marrin pjesë në gara që të regjistrohen në FIBA 3X3.

LAJMËRIM ME RËNDËSI !!!

Ju lutem mos harroni me i regjistru profilet tuaja ne FIBA 3×3

PA KETO NUK MUND TE REGJISTRONI EKIPIN.

Linkat per regjistrim

https://play.fiba3x3.com/signup

https://play.fiba3x3.com/players

MOS HARRONI, REGJISTRONI dhe shihemi te veni me muzike, diell dhe kenaqesi streetballi, per here te 20-te jubilar!

Komentet janë të mbyllura.