GJITHÇKA E GATSHME PËR TURNEUN E MITROVICËS

0

Gjithçka e gatshme për të nisur turneu i Mitrovicës për Streetball Kosova 2019.

Gjithçka gati, po pritet për ekipet e interesuara dhe të fillojnë garat nga ora 15:00.

Shihemi te Liqeni akumulues 🏀🔥🏀