Basketboll

KARVANI I STREETBALL KOSOVA 2019, SOT ATERON NË PEJË

Ditën e sotme mbyllet tour-i i Streetball Kosova 2019, sa i përket rrugëtimit nëpër 7 qytetet kryesore të vendit. Që të dielën do të kulmojë me super-finalen e madhe në Prishtinë që do të jetë organizim i paparë ndonjëherë më parë në vendin tonë.

Ndërsa ditën e sotme, Streetball Kosova, do ta ketë ndalesën e fundit nëpër qytete. Sot ndalsesa do të në qytetin e bukur dhe piktoresk, Pejë – tek “Kosharka”.

Nga ora 14:00 fillojnë regjistrimet, ndërsa diku rreth orës 15:00 fillohet me garat.

Komentet janë të mbyllura.