Basketboll

MËSONI PËR MYSAFIRËT E NDESHJES SË NESËRME V.I.P

Në jubileun e Streetball Kosova(2019) siç e kemi cekur edhe më herët, nuk do të mungojnë super-befasitë dhe ekskluzivitetet.

Nesër do të jetë edhe më nxehtë, për faktin se kënaqësitë do të përjetohen edhe më ndryshe dhe më shumë.

Dy risitë e 2019-tës, janë edhe lojërat për publikun e fëmijët, por edhe top-ndeshja e VIP-ve, të cilët do të luajnë një ndeshje basketbolli në këtë super-super spektakël i cili është përgatitur për ju.

Dy prej emrave të ndeshjes VIP, të cilët do të luajnë nesër në këtë spektakël janë dy politikanët, Dardan Sejdiu e pedagogët e basketbollit, Blerand Stavileci, Damir Mulaomerovici e Bujar Loci, babai i yllit të muzikës botërore Dua Lipa, Dukagjin Lipa. Dy ish-basketbollistet Elvira Dushku e Valbona Bytyqi.

Shihemi te veni nesër n’16:00.

Komentet janë të mbyllura.