Basketboll

VETËM NJË DËNIM PËR XHIRON E DYTË

Prishtinë(AsistiOnline) – Federata e Basketbollit të Kosovës, ka publikuar informatorin e saj për xhiron e dytë në Superligën e Meshkujve për seniorë.

Nga kjo xhiro, kemi vetëm një dënim dhe atë për lojtarin e KB Prishtina, Mikaile Tmusiq.

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së II-të Superligës së Kosovës, të zhvilluara më 02/03.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve dhe publikon dënimet eventuale:

Vendime:
1.Mikaile Tmusiq (KB.Sigal Prishtina)Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.

Komentet janë të mbyllura.