500 EURO DËNIME NGA XHIRO E 12-TË E SUPERLIGËS

0

Prishtinë(AsistiOnline) – Federata e Basketbollit të Kosovës, ka publikuar informatorin e saj për xhiron e 12-të në Superligën e Meshkujve për seniorë.

Nga kjo xhiro, kemi 2 dënime për akterët e ekipeve kosovare.

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XII-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 23/24.11.2019 , Komesari i Garave ka bërë regjistrimin e ndeshjeve dhe ka shqiptuar dënimet eventuale për ekipet:

VENDIME:
1.Drilon Hajrizi ( KB.Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 300 euro.
2.KB.Trepça, Konform Nenit 49.6 te PG denohet me 200 euro.