Basketboll

AGON FEHMIU TREGON SE ÇKA I NDODHI FERID ZEKOLLIT PARA 50 VITEVE

Në ASISTIN FESTIV, Agon Fehmiu tregon anekdotën e para 50 viteve dhe ardhjen e Ferid Zekollit nga Mitrovica në Prishtinë.

I ndjeri, trajneri legjendar I boksit Lah Nimani, arsimtar I edukatës fizike i Feridit atë botë e kishte sjellë tek profesor Arsim Fehmiu në Shkollën e Lartë Pedagogjike.

Gjatë takimit, profesor Arsimi e “kontestoi” pohimin e “Feshës” se është më i gjati në Kosovë me 212 centimetrat e tij.

Se çka ndodhi më pas, shikoni rrëfimin në video:

Komentet janë të mbyllura.