Basketboll

VALON PAJAZITI TREGON FAVORITIN E TIJ PËR MVP 2021 NË NBA

Ai që e ka prodhuar  80% t’Asistit dhe dikur i ka përpunuar statistikat në mënyrë manuale, Valon Pajaziti ishte mysafir në ASISTIN 438.

Ai tregoi se kush është favorit për t’a fituar titullin MVP për sezonin 2020/21 në NBA.

(shih videon)

Komentet janë të mbyllura.