Basketboll

KJO BASKETBOLLISTE DJE SHËNOI PIKËT E PARA TË KOSOVËS NË NJË EVROPIAN

Prishtinë(AsistiOnline) – Përfaqësuesja e Kosovës A në konkurencën e femrave dje arriti fitore historike dhe të parën në arenën ndërkombëtare.

Një fakt tjetër që vlen për tu veçuar në këtë duel, ishin edhe pikët e para të Kosovës në garat ndërkombëtare të cilat do të mbeten historike.

Basketbollistja më e trofeshme në rrafshin personal në Kosovë, Arbnore Përçuku dje i shënoi pikët e para të Kosovës në gara ndërkombëtare.

Momentet e shënimit të tyre mund ti shihni në videon e mëposhtme nga minuta 10.50:

/AsistiOnline.com/

Komentet janë të mbyllura.