Basketboll

LIPJANI – PRISHTINA, ÇEREKU I TRETË SHUMË NGUSHTË

Prishtinë (AsistiOnline) Sfida ndërmjet, Lipjanit dhe Prishtinës po vazhdon të luhet. Përderisa fituesi i ndeshjes si duket do të përcaktohet vetëm në çerekun e fundit.

Lipjani po vazhdon ti rezistojë, Prishtinës së favorizuar në këtë takim.

Qereku i tretë, mbaroj çaste më parë me shifrat, 73-75.

Komentet janë të mbyllura.