Basketboll

400 EURO DËNIME NË XHIRON E FUNDIT TË SUPERLIGËS

Prishtinë (AsistiOnline) – Javën që kaloi u luajt xhiro e 23-të e Superligës së Kosovës në Basketboll.

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XXIII-të , të Superligës së Kosovës të zhvilluara më 24/23.03.2019, Komesari i Garave, ka bërë regjistrimin e ndeshjeve. Përderisa ka publikuar dënimet e shqiptuara, nga FBK-ja për ekipet dhe personat të cilët kanë thyer rregullat e etikës.

Në këtë xhiro, ka pasur dënime vetëm për një kryetrajner dhe të tjerët lojtarë.

VENDIME:
1.Bujar Loci ( KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.
2.Frederik Richardson(KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
3.Steven Haney( KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
4.Drilon Hajrizi ( KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
5.Aaron Anderson (KB.Trepça) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.

Komentet janë të mbyllura.