Basketboll

Ç1: NGUSHTË NË ”MINATORI”

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar çereku i parë i ndeshjes, Trepça – Bashkimi.

Pas kësaj pjesë loje rezultati shënon, 24-19 në të mirë të vendasve.

Pas kësaj peridode loje më të dalluarit tek Trepça janë, Samir Zekiqi me 9 pikë dhe Aaron Anderson me 6 sosh.

Tek Bashkimi po dallohen, Drilon Hajrizi me 6 pikë dhe Gazali Makasqi me 4 sosh.

Ndeshje tejet interesante po zhvillohet në Mitrovicë. Ekipi i Trepçës për një noancë duket më agil.

Komentet janë të mbyllura.