Basketboll

PËRFUNDON PJESA E PARË NË PRIZREN: MYSAFIRET ME EPËRSI MINIMALE

Prishtinë (AsistiOnline) – Përfundon pjesa e parë e takimit të parë final në Superligën e femrave, Bashkimi – Prishtina.

Pas pjesës së parë, po avancon ekipi i Prishtinës minimalisht, 32-34.

Më të dalluarat tek prishtinase janë, Bryane Farrar me 16 pikë si dhe Irma Konjusha me 6 sosh.

Tek Bashkimi po dallohen,  Danisha Shaw me 11 pikë e Ulpiana Emra me 6 sosh.

 

 

 

Komentet janë të mbyllura.