Basketboll

PËRFUNDON PJESA E PARË NË PRIZREN: GJITHÇKA E BARABARTË POTHUJSE!

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes tejet interesante që po zhvillohet në Prizren, Bashkimi – Trepça.

Pas pjesës së parë në epërsi është ekipi mysafirë i Trepçës minimalisht 32-33.

Tek Bashkimi pas kësaj pjesë loje po dallohen, Drilon Hajrizi me 8 pikë si dhe Capps me 7 sosh.

Tek Trepça, Aaron Anderson me 12 pikë, si dhe Samir Zekiqi me 6 sosh.

Komentet janë të mbyllura.