Basketboll

NË VIKEND MBAHET KLINIKA PËR TRAJNERË TË BASKETBOLLIT

Në vikend më 25 dhe 26.05.2019 në organizim të Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) dhe Shoqatës së Trajnerëve të Basketbollit të Kosovës (SHTBK) në sallën e konferencave të hotelit “International” në Prishtinë do të mbahet Klinika për Trajnerë të basketbollit.

Në këtë Klinikë do të ligjërojnë Nenad Trunic dhe Sllobodan Subotic.

 Agjenda e Klinikës së trajnerëve:

 

25/05/2019

 

10:00 Ardhja e trajnerëve

 

10:30-12:00 Nenad Trunic / Hyrje në ushtrimet dhe planifikimin e basketbollit

 

12:00 – 13:00 Drekë

 

13:30 – 15:30 Nenad Trunic

1. Formimi i sistemit të mbrojtës në programin e basketbollit të të rinjve

2.Kundersulmi: principet, detajet, ushtrimet specifike

 

15:45-17:30 Slobidan Subotic Hapësira e sulmit në basketbollin modern

 

26/05/2019

 

10:00 – 11:30 Mbrojtja e pick and roll-it

11:30 – 12:00 Pyetje dhe përgjigje me trajnerin Subotic

 

Tarifa për Klinikën e trajnerëve është 20.00 (njëzetë euro) dhe duhet të bëhet në xhirollogarinë e FBK-së para mbajtjes së Klinikës.

 

TË DHËNAT BANKARE

Banka: TEB Sh.A.

Swift Code: TEBKXKPR

Përfituesi: Federata e Basketbollit të Kosovës

Llogaria: 20-11-0000875360-41

 

Tarifa e Antarësimit në Shoqatën e trajnerëve për sezonin 2019/2020 është 20.00 (njëzet euro) dhe duhet të bëhet në xhirollogarinë e SHTBK-së para mbajtjes së Klinikës.

 

 

TË DHËNAT BANKARE

Banka: BKT

Përfituesi: SHTBK

Llogaria: 1904545006031124

Komentet janë të mbyllura.