Basketboll

LAJMI I FUNDIT: KBF PRISHTINA ZYRTARISHT APLIKON PËR PJESËMARRJE NË FIBA EURO CUP WOMAN  

Asisitionline.com të nderuar lexues ju ka paralajmëruar edhe dje dhe ajo ndodhi sot, pasi klubi i basketbollit të femrave Prishtina zyrtarisht ka aplikuar për pjesëmarrje në FIBA Euro Cup Woman.

Kjo është hera e parë që një klub i basketbollit të Femrave aplikon në një kompeticion të tillë siq është Fiba EuroCup Women

Pas sukseseve në Kampionat dhe në Kupë, tani është koha për të vazhduar në nje kompeticion shume te forte ku pas Euro Ligës është gara e dytë më e fortë qe organizon FIBA.

Mësohet poashtu se detalet tjera do t’i bëjmë shumë shpejt publike./Asistionline.com.

Komentet janë të mbyllura.