Basketboll

PËRFUNDON PJESA E PARË: ESTONIA THELLON EPËRSINË NDAJ KOSOVËS

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes së Evropianit – Divizioni B, ndërmjet Estonisë dhe Kosovës.

Pas pjesës së parë avantazhin vazhdon ta ketë ekipi i Estonisë 60-17.

Tek Kosova po dallohen,  Dea Pushkolli me 5 pikë e Enise Kamerolli me 4 pikë.

Tek Estonezet më të mirat janë, Ana Jurissaar me 7 pikë dhe Stina Svilberg me 6 sosh.

Komentet janë të mbyllura.