PËRFUNDON EDHE NDESHJA E PESTË NË MITROVICË

0

Ka përfunduar edhe ndeshja e pestë në grupin e vetëm të Mitrovicës.

Në ndeshjen në mes të Air Force One dhe Ibrit, fitoi ekipi i Air Force One 22-6.