PËRFUNDON NDESHJA E DYTË E GRUPIT NË MITROVICË

0

Ka përfunduar ndeshja e dytë e grupit në Mitrovicë.

Në ndeshjen në mes të Tigrave dhe Ibrit, fituan ekipi i Ibrit 19-20.