PËRFUNDON NDESHJA E TRETË NË MITROVICË

0

Ka përfunduar ndeshja e tretë në grupin e turneut të Mitrovicës.

Në ndeshjen derbi të grupit, ndërmjet Air Force One dhe L Bistro House fituan ekipi i L Bistro House nga Mitrovica me Izet Tahirin në krye.