Basketboll

GJITHÇKA E GATSHME PËR SUPER-SUPER FINALEN E MADHE TË PRISHTINËS

Gjithçka e gatshme për të nisur super-finalja e madhe e Streetball Kosova International 2019 në Prishtinë.

Organizatorët e Streetball Kosova, janë përkujdesur që gjithçka të jetë e gatshme në detaje për sot.

Startohet me gara në ora 16:00 dhe deri pak para mesnatës kur përfundohet gara.

Komentet janë të mbyllura.