Basketboll

Ç1: SPARTAKU NË EPËRSI NDAJ PRISHTINËS(F)

Ka përfunduar çereku i parë i ndeshjes së dytë dhe njëherazi historike për skuadrën e Prishtinës tek femrat në kompeticionin evropian, EuroCup Women.

Pas çerekut të parë ekipi i Spartakut të Rusisë e ka avantazhin 13-35.

Tek Prishtina deri më tani po dallohet, Danisha Shaw me 5 pikë.

 

Komentet janë të mbyllura.