MBYLLET PJESA E PARË: SPARTAKU ME EPËRSI TË KONSIDERUESHME NË PRISHTINË

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes së dytë dhe njëherazi historike për skuadrën e Prishtinës tek femrat në kompeticionin evropian, EuroCup Women.

Pas pjesës së parë ekipi i Spartakut të Rusisë vazhdon ta ketë avantazhin 26-62, ndaj Prishtinës.

Tek Prishtina deri më tani po dallohet, Danisha Shaw me 12 pikë.

 

Të fundit:

Të ngjajshme: