PAS PJESËS SË PARË: MEDI RRËMBEN EPËRSINË NDAJ PRISHTINËS

0

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes së vlefshme për fazën e grupeve në FIBA Europe Cup ndërmjet, Medi Bayreuth dhe Sigal Prishtinës.

Pas çerekut të dytë ekipi i Medit e ka marrë avantazhin ndaj Prishtinës 56-45.

Tek Prishtina deri më tani po dallohet, Dardan Berisha me 22 pikë.

Tek Medi deri tani u dallua, Travis me 14 pikë.