PESËSHET E PARA: RAHOVECI-IBAR

Prishtinë(AsistiOnline) – Ju sjellim pesëshet e para të ndeshjes sëj vlefshme për Ligën Ballkanike, ndërmjet Rahovecit dhe Ibar Rozhaje.

Rahoveci starton kështu: Veseli, Bradford, Gunjina, Howard, Gray.

 

Ibari starton kështu: Ljujic,, Gavranic, Kalic, Simovic, Cekic.

Të fundit:

Të ngjajshme: