Basketboll

Ç1: RAHOVECI ME EPËRSI FILLESTARE NDAJ IBARIT

Ka përfunduar çereku i parë i ndeshjes së vlefshme për Ligën Ballkanike, ndërmjet Rahovecit dhe Ibarit të Rozhajës.

Pas çerekut të parë ekipi i Rahovecit e ka avantazhin fillestar ndaj skuadrës malazeze të Ibarit 22-19.

Tek Rahoveci deri më tani po dallohet,Gray me 8 pikë.

Tek Ibari deri tani u dallua, Gavranic me 9 pikë.

Komentet janë të mbyllura.