Basketboll

Ç1: BASHKIMI ME EPËRSI FILLESTARE NDAJ NIKLIT

Ka përfunduar çereku i parë i ndeshjes së tretë në xhiro’në e nëntë në Superligën e Kosovës sonë për stinorin e ri, Feronikelit dhe Bashkimit.

Pas çerekut të parë ekipi i Bashkimit e ka avantazhin fillestar 19-21.

Tek Feronikeli deri më tani po dallohet, Garland me 7 pikë.

Tek Bashkimi deri tani u dallua, Brigdeman me 7 pikë.

Komentet janë të mbyllura.