Basketboll

PEJA E MBYLL PJESËN E PARË ME AVANTAZH NDAJ PRIZRENIT

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes së tretë në xhiro’në e dhjetë në Superligën e Kosovës sonë për stinorin e ri, Pejës dhe Prizrenit

Pas pjesës së parë ekipi i Pejës e ka avantazhin, ndaj prizrenasve 45-41.

Tek Peja deri më tani po dallohet, Sirko me 10 pikë.

Tek Prizreni deri tani u dallua, Nichols me 9 pikë.

Komentet janë të mbyllura.