Basketboll

PEJA E NISË MË MIRË FILLIM-NDESHJEN NDAJ PRIZRENIT

Ka përfunduar çereku i parë i ndeshjes së tretë në xhiro’në e dhjetë në Superligën e Kosovës sonë për stinorin e ri, Pejës dhe Prizrenit

Pas çerekut të parë ekipi i Pejës e ka avantazhin fillestar 23-19.

Tek Peja deri më tani po dallohet, Berisha me 8 pikë.

Tek Prizreni deri tani u dallua, Ademi me 5 pikë.

Komentet janë të mbyllura.