KOSOVA U-20(MESHKUJT), MËSOJNË KUNDËRSHTARËT E TYRE NË EVROPIAN

0

Prishtinë(AsistiOnline) – Kosova U20 te meshkujt do të jetë në grup me Bullgarinë, Bjellorusinë, Sllovakinë, Finlandën dhe Irlandën.