KOSOVA U-18(MESHKUJT), MËSOJNË KUNDËRSHTARËT E TYRE NË EVROPIAN

0

Prishtinë(AsistiOnline) – Kosova U18 te meshkujt do të jetë në grup me Maqedoninë Veriore, Suedinë, Danimarkën, Letoninë dhe Bjellorusinë.