Basketboll

TOP-KOSHASHËNUESIT E VJESHTËS NË SUPERLIGË(VIDEO+LAJM)

Prishtinë(AsistiOnline) – TOP KOSHASHËNUESIT E VJESHTËS 2019/2020

1. DEMARKUS STUCKEY (LIPJANI) 30,7 PPN
2. DJ HANES (TREPÇA) 24,4 PPN
3. MALCOLM CANADA (PONTE PRIZRENI) 22,6 PPN

Koshashënuesi më i mirë aktualisht është Demarkus Stuckey i Lipjanit me mesatare prej 30,7 pikëve për ndeshje i ndjekur nga Hanes i Trepçës me 24,4 dhe Malcolm Canada në pozitën e tretë me 22,6 pikë.

Komentet janë të mbyllura.