Basketboll

FBK DHE SHGJBK ENDE PA MARRËVESHJE, NESËR…

Prishtinë(AsistiOnline) – Basketbolli i Kosovës së paku edhe këtë mesjavë nuk do të gjykohet nga referët vendorë.

Shoqata e Gjyqtarëve të Basketbollit të Kosovës, ka vendosur që të hyjë në bojkot me anëtarët e saj, shkaku i mos marrjes së pagave me kohë nga Federata e Basketbollit të Kosovës.

Drejtuesit e SHGJBK-së, në një email drejtuar redaksisë së AsistiOnline.com, kanê konfirmuar se deri ditën e sotme nuk kanë arritur marrëveshje me FBK-në, për t’ju rikthyer palestrave kosovare, ndërsa nesër pritet një takim në mes drejtueseve të FBK-së dhe atyre të SHGJBK-së, për të biseduar rreth kësaj çështje dhe që ta zgjidhin këtë bojkot eventualisht.

AsistiOnline.com do t’ju mbajë të informuar në lidhje me këtë çështje, andaj qëndroni me ne.

Komentet janë të mbyllura.