Basketboll

ÇKA THOTË VALENTIN SPAQI PËR PËRKRAHJEN E ART MOTION DHE DEVOLLI COORPORATION

Në Asitin Festiv, trajneri Spaqi tregon se si e ka pritur lajmin për vendimin e ARTMOTION dhe KLAN KOSOVA për t’i transmetuar ndeshjet e gjitha ligave të basketbollit kosovar.

Gjithashtu, ai tregon edhe për rëndësinë që e kanë këto transmetime për lojtarë dhe trajner.

Për më shumë, ndiqni videon e mëposhtme:

Komentet janë të mbyllura.