Basketboll

EDO AZEMI: “ASISTI ISHTE DHE MBETET LOKOMOTIVË E BASKETBOLLIT TË KOSOVËS”

Edmond Azemi është shprehur se emisioni Asist për këto 20 vite ka ndihmuar shumë basketbollin vendor dhe basketbollistët pasi ky emision i është dedikuar plotësisht këtij sporti. Fal Asistit, basketbolli kishte shumë publikë dhe sponsor kurse, basketbollistët rroga të majme.

Çka i tha Agoni Edos për përqindjen nga rrogat?

Për më shumë, ndiqni videon e mëposhtme:

Komentet janë të mbyllura.