Basketboll

EDO DHE DALI SHPREHEN TË LUMTUR PËR ZHVILLIMIN E VALON BUNJAKUT, TREGOJNË EDHE SE CILËT JANË LOJTARËT…

Prishtinë(AsistiOnline) – Dy prej basketbollistëve më me përvojë aktualisht në basketbollin e Kosovës, Edo Azemi dhe Dardan Berisha në Asistin 452 kanë folur edhe për dy gjëra me rëndësi të madhe.

Edo dhe Dali, janë shprehur të lumtur me zhvillimin e Valon Bunjakut si dhetregojnë se cilët janë lojtarët e rinjë që shkëlqyen këtë edicion në basketbollin kosovar.

Detajet e lajmit në video:

Komentet janë të mbyllura.