Basketboll

MBYLLET PJESA E PARË NË THERANDË

Prishtinë(AsistiOnline) – Përfundon pjesa e parë e duelit ndërmjet, Yllit dhe Dritës, sfidë kjo e vlefshme për xhiron 26 në elitën e basketbollit të Kosovës.

Pas pjesës së parë po avancon skuadra e Yllit me rezultatin 52-22.

Te Ylli deri tani u dallua, Gëzim Morina me 9 pikë.

Te Drita aktualisht më i dalluari është, Qëndrim Demi me 9 pikë.

________________________________

Përfundon çereku i parë i duelit ndërmjet, Yllit dhe Dritës, sfidë kjo e vlefshme për xhiron 26 në elitën e basketbollit të Kosovës.

Pas çerekut të parë po avamcon skuadra e Yllit me rezultatin 29-9.

Te Ylli deri tani u dallua, Gëzim Morina me 9 pikë.

Te Drita aktualisht më i dalluari është, Laurant Ibrahimi me 5 pikë.

/AsistiOnline.com

Komentet janë të mbyllura.