Basketboll

Me 100% vendorë, Grapeland synon rikthimin e lavdisë së basketbollit në Rahovec

Klubi më i ri i basketbollit në Rahovec quhet, Grapeland, i drejtuar nga ish-basketbollistët Indrit Krasniqi dhe Altin Selmancena, do të garojë në Ligën e Dytë të Kosovës.

Ajo që dihet është se ekipi A i Grapeland përbëhet 100% nga lojtarë të qytetit tonë.

Grapeland me rosterin e regjistruar është favorit absolut për t’u inkuadruar në Ligën e Parë, por drejtuesit e klubit thonë se synimi është i madh, me zemër të madhe e buxhet të vogël.

“Natyrisht se shohim veten në Ligën e Parë edicionin tjetër. Synimi jonë është që basketbolli si kulturë të mbetet sporti nr. 1 në Rahovec, prandaj kemi regjistruar të gjitha kategoritë e grupmoshave dhe po bëhet tashmë punë e madhe falë edhe përkrahjes së qytetarëve dhe prindërve të cilët i falënderoj”, ka thënë trajneri i ekipit, Indrit Krasniqi.

I pyetur nëse klubi Grapeland synon rikthimin e kohërave të arta të basketbollit në Rahovec, Altin Selmancena përgjigjet pa u nxituar, duke thënë se do të shkojnë hap pas hapi.

“Shkojmë hap pas hapi. Kemi rosterin e ekipit senior ku edhe unë jam pjesë me lojtarët tjerë 100% lokal rahovecian. S’kemi buxhet, por zemër gjithsesi, e teksa prioritet mbeten grupmoshat e Grapeland Academy, ne do ta ri-vlerësojmë rrugëtimin tonë Qershorin e vitit 2024”, u shpreh Selmancena.

Përbërja e ekipit Grapeland si vijon: 

Donat Oruqi

Hadis Durguti

Altin Selmancena

Berat Durguti

Anid Jupa

Qemajl Shala

Ahmet Jupa

Nermin Dermala

Elis Hoxha

Arlind Spahiu

Besart Kasapi

Hysen Qmega

Trajner: Indrit Krasniqi

Komentet janë të mbyllura.