Basketboll

RAHOVECI NUK E LËSHON EPËRSINË NË PJESËN E PARË

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar pjesa e parë e takimit, Bashkimi – Rahoveci. Përderisa po zhvillohet ndeshje shumë e fortë dhe e baraspeshuar.

Pas pjesës së parë, më të mirë janë treguar mysafirët. Me ç’rast janë, duke avancuar me rezultat, 38-42.

Më i dalluari tek Bashkimi deri më tani është, Jordan Capps me 16 pikë.

Tek Rahoveci po dallohet,  Fred Richardson me 9 pikë.

Komentet janë të mbyllura.